Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

HERE IS THE TRUTH

Γέροντας Σωφρόνιος του Αγίου Όρους (1993) λέει το Essex της Αγγλίας, όπως του Αγίου Παΐσιου: «Η Ένωση των Εκκλησιών είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο για αυτούς μιλούν οι Εκκλησίες της Ένωσης δεν γνωρίζουν τη νοοτροπία των ετεροδόξων ή το επίπεδο της Ορθοδοξίας Αγίου Παΐσιου του.. παραπάνω γνώσεις ήταν, συμβουλεύει όλους να είναι πιο συγκρατημένη, γιατί θα υπάρχει ο χρόνος, όταν ο Κύριος θα παρουσιάσει τις Marcus Ευγενικό και γρήγορα τις παλάμες να συγκεντρώσει όλες kataskandalismena αδελφούς μας, για να ομολογήσουν την ορθόδοξη πίστη, για να στερεώσει την παράδοση και να δώσει μεγάλη χαρά για μας Μητέρα Ουσιαστικά ο γέροντας προφητεύουν ένα πραγματικά Ορθόδοξη Σύνοδος Ίσως η 8η Οικουμενική σύνοδο για την οποία προφήτευσε για να γίνει το Άγιο Νείλο Myrovlytis:.. στη συνέχεια έκανε κατά την όγδοη συνάντηση, και θέλει να επιλέγουν το καλό από το κακό, δηλαδή την Ορθοδοξία, όπως ο αγρότης επιλέγει το ήρα από το σιτάρι. και στη συνέχεια να την ειρήνη λίγο οι άνθρωποι και πάλι θα αλλάξει τη συμφωνία με το κακό τους .... ειρήνη στον κόσμο δεν μπορεί να έρθει χωρίς ειρηνοποιός, που ζουν και ανόθευτη διδασκαλία Ορθοδοξία. Διάδοση Ωστόσο, παρόλο που συνεχίστηκε και μετά την πτώση της Πόλης, σε ένα βαθμό, θα πρέπει να μεγιστοποιηθεί και θα εξαπλωθεί επίσημα δυναμικά μετά τη γενική πόλεμο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο ως onomazei Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Αυτή θα είναι η περίοδος αναλαμπή της Ορθοδοξίας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, γιατί στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι οι άνθρωποι παρασύρονται σε κακό.
ΟΡΘΟΔΟΞΗ άνθρωποι κρατούν, η σωστή πίστη, την Κωνσταντινούπολη ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, μετά τον πόλεμο WORLD ΤΡΙΤΟ-Αυτή θα είναι η περίοδος αναλαμπή της Ορθοδοξίας, για ένα μικρό χρονικό διάστημα γιατί τότε αρχίζουν και πάλι οι άνθρωποι παρασύρονται σε evil.And Μετά, μακρά περίοδο της ειρήνης, ο αντίχριστος, αυτός είναι ο λόγος που πρέπει όλοι να έρθουν και να συμμετάσχουν ορθοδοξία-.Παπισμός= είναι μια δαιμονική πλάνη και μια μεγάλη αίρεση. υπάρχει μια αλήθεια - η Αγία Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία. όλους εκείνους στο εξωτερικό είναι αιρέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Morphou Neophytos Saint Paisios said that Christ will put an end to the ...

@AnninosCh 2 months ago This text is a text known from the books published by the elder Paisios of the Mountain. Athos, reasons B- spiritual...