Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ Βασούλα RYNTEN;





Η κα Βασούλα, «στον κόσμο» Βασιλική -Paravei Pentaki -Ruden, σε μια σειρά βιβλίων με τίτλο «Αληθινή εν Θεώ Ζωή» και τίτλο «Διάλογοι με τον Ιησού», «αποκαλύπτει» τον εαυτό της. Υπάρχουν μικρά, κατά τη γνώμη μας, αποσπάσματα αποσπάσματα από τα βιβλία της, τα οποία δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια:

Σε διάλογο με τον «Ιησού»: «(Βασούλα): Μπορώ να σας ευλογεί πάρα πολύ (Ιησούς): Μπορείτε να (Βασούλα):. Τότε έχουμε τις ευλογίες μου Ιησού Χριστό!» (Τετράδια 116, 77)

Και αλλού: "(Βασούλα): Του ζήτησα ξανά, και τον ευλόγησε" (Book 116, 195). Και πιο κάτω: «Σ 'αγαπώ Κύριο και ευλογώ (Ιησούς):. Εμείς, έχουμε (Βασούλα): Ναι, Κύριε» (στο ίδιο, σ 280.).

Σε άλλη συνομιλία: "(Ιησούς): Βασούλα, ευλογεί μου και να επαινέσω Me" (Τομέ 2940, σελ 173.).

Γι 'αυτό ο Χριστός φαίνεται μερικές φορές, από την χαρά Του «Χαμογέλασε με την αποκάλυψη μανδύες του» (4155, σ. 191).

Στις 8 Ιανουαρίου 87 Βασούλα γράφει: «Αποφάσισα να δείξει τα γραπτά σε ένα καθολικό ιερέα εδώ Τους καταδίκασε λέγοντας ότι είναι έργα του διαβόλου και ότι θα πρέπει να σταματήσει ο Ιησούς τον ρώτησε αν ήθελε να σηκώσει το Σταυρό.. . Ειρήνης και Αγάπης μαζί μου είπε ότι ήταν έξω από το κακό μου έδωσε τρεις προσευχές:.. Μιχαήλ, η Παναγία, και η Ιερή Καρδιά του Ιησού μου είπε να τα διαβάσετε τις επόμενες ημέρες και να δούμε τι θα συμβεί .. το έκανα Τότε έφυγα από το χέρι μου ελεύθερο να γράψει και επί τέσσερις ημέρες έγραψα: «εγώ, ο Γιαχβέ θα οδηγήσει» τέσσερις ημέρες στην ουρά «(Trial 116, σελ 80)...

«Ο Ιησούς,» στην ερώτησή της: «Μήπως το μέτρο καρδιά περισσότερο από τους αγώνες;», απαντά: «Ναι, η καρδιά είναι σημαντικό.» Έτσι, «Βασούλα» μπορεί να «πάρει» «από το χέρι Του Κιβωτός Του» (. Αυτόθι, σελίδες 75 και 156) και, τέλος, «Ιησούς», λέει: «Έλα, ας ξεκουραστούν στο άλλο» Idiot, σ. 147)
Από την άλλη πλευρά, «ο Ιησούς» «επέλεξε να γίνει ο βωμός Του» (αυτόθι., Σ 187). «Ιησούς» αποκαλύπτει επίσης τα ακόλουθα σχετικά με «Βασούλα»: «Rest μου, να συμμετάσχουν σε μένα και ας κάνουμε μία από κοινού, μαζί θα αποκαταστήσει την Εκκλησία Μου» (Τομέ 116, σελ 224.).

Ακόμη και «Βασούλα» λόγω της ιδιαίτερης σχέσης της με τον «Ιησού» μπορεί να ευλογεί τον κόσμο, καθώς και. Έτσι, στις 23 Μαρτίου, 1989, την Πέμπτη, «ευλόγησε» την πόλη της Γκαραμπαντάλ, αφού εγκαινιάστηκε με την Ρωμαιοκαθολική ναό και βρήκε θαυματουργικά στο δωμάτιο της το άγαλμα της Παναγίας Φατιμά, ο οποίος «της συνοδεύεται σε όλες τις συγκεντρώσεις της» Σε τα χέρια του αγάλματος ένα «κομπολόι» είχε από Medjugorge και μετά ήταν «ξύπνησε» το 8 π.Χ. από την Αγία Θηρεσία (2940, σελ. 96).

Με την αγάπη της «Βασούλας» σε «Ιησού», ακόμη και οι ψυχές θα σωθούν στο «καθαρτήριο», οι οποίες «περίμεναν να μεγαλώσει» η «Βασούλα»:... «Με αγάπη μου με θέρμη Οι άρπαξε από το καθαρτήριο πυρ .... Πόσο εξαρτώνται από σένα! Αχ, Βασούλα, θα μπορείτε να τους βοηθήσει; «(Τομέ 116, σ. 227).

Η Βασούλα έχει υψηλό προορισμό: «Θεέ μου, εγώ προσωπικά είμαι Έλληνας Ορθόδοξος ιερέας Ποιος μιλάτε του Κυρίου Καθολικοί ή Προτεστάντες, αιρέσεις, ή άλλες θρησκείες μου Αν τολμώ και να ζητήσει σας, είναι επειδή υπάρχουν (.;. Ο Ιησούς):.?. Αχ, Βασούλα, Βασούλα, είμαι ένα, είμαι ο Θεός, είμαι ένα τα παιδιά μου δημιουργήθηκαν από το χέρι μου? Γιατί είναι όλα τα παιδιά μου σκορπισμένα επιθυμώ την Ενότητα, θέλω όλα τα παιδιά μου να ενωθούν είμαι ο Θεός και πρέπει να καταλάβουν ότι η Αγία Τριάδα είναι Μονάδα! το Άγιο Πνεύμα, ο Άγιος Πατέρας και ο Ιησούς Χριστός ο Υιός, οι τρεις μαζί είναι ένας. (Trial 116, σ. 146).

Η ένωση θα είναι, φυσικά, να γίνει μέσω του «Πέτρου», δηλαδή, ο Πάπας της Ρώμης: «(Ιησούς):.... Στο Μήνυμά Μου ζητώ να ενωθούν οι Εκκλησίες Μου? Επέλεξα τον Πέτρο να είναι ο φύλακάς σας , για να σας κρατήσει στην Αλήθεια ως την Επιστροφή μου, αλλά οι άνθρωποι με έχουν κυριεύσει. χωρίστηκαν με τη διακήρυξη τους δικούς τους κανόνες. ειλικρινά σας λέω, μην ακούτε εκείνους που αντιτίθενται στον Πέτρο, τον Πέτρο της αρνιά μου, ο οποίος είναι σήμερα ο Ιωάννης Παύλος Β ', γιατί είναι επιλέχθηκε μου και τους αγαπημένους της Ψυχής μου? μην ακούτε εκείνους που τον καταδικάζουν, έχουν παραπλανηθεί Γυρίστε όλοι στον Πέτρο και να γίνετε ένα, όπως ο Πατέρας κι εγώ είμαστε ένα «(...... Tome 2940, σ.45).

Ο χώρος δεν μας επιτρέπει να επεκταθεί περαιτέρω. Αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να περάσει σε κάποια αποσπάσματα: «4 του Αυγούστου, 1989:..... Χθες, ξύπνησα στη μέση της νύχτας και συνειδητοποίησα ότι το Άγιο Πνεύμα προσευχόταν για μένα, πιστεύω συνειδητοποίησα ότι η Φωνή του Αγίου Πνεύματος προσευχήθηκε την προσευχή στον Αρχάγγελο Μιχαήλ «(Τομέ 2940, σ. 162).

Σε μια συνάντηση το ακόλουθο διάλογο καταγράφεται: «Ιησού, νομίζω ότι πρέπει να βιαστούμε (Ιησούς):. Όπου (Βασούλα): Στο ισόγειο, να δούμε το φούρνο (Ιησούς) Έλα, ας πάμε τις 16 Μαΐου.. . 1987 «(.. Tov 116, σελ 174) την 1η Οκτωβρίου, 1987, Βασούλα γράφει για τον Ιησού:“ήταν σαν να είχε μια ξαφνική ιδέα και σταμάτησε να μου δείξει τους αστραγάλους μας δεμένα μεταξύ τους”(στο ίδιο, σ 272. ).

Κλείνουμε το παρόν

Morphou Neophytos Saint Paisios said that Christ will put an end to the ...

@AnninosCh 2 months ago This text is a text known from the books published by the elder Paisios of the Mountain. Athos, reasons B- spiritual...