Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Ο Σατανάς ελέγχει τον κόσμο

Ο Σατανάς δεν χρειάζεται πια ηλίθιους που λατρεύουν τον Σατανά ανοιχτά. Ο Διάβολος χρειάζεται ανθρώπους που εμφανίζονται ως Χριστιανοί, και μπορεί να κερδίσει τις καρδιές και τα μυαλά των μαζών, ενώ ταυτόχρονα τους ένεση με δηλητήριο και πνευματική τους οδηγεί σε Luciferianism. Εάν μπορείτε να κάνετε ότι ο φίλος μου, τότε ο Σατανάς θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους πολύ γρήγορα.
Μετά από μερικά διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα που αντιπροσωπεύουν διαφορετικές θρησκευτικές πίστεις. Θα παρατηρήσετε ότι πολλά από αυτά τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο μέρος της μουσικής, ταινιών και σήμερα, την τέχνη και διαφήμιση σε όλο τον κόσμο. Ο στόχος του Σατανά είναι να σπάσει όλα τα θρησκευτικά, γεωγραφικών, οικονομικών, εκπαιδευτικών, θρησκευτικών και φυλετικών φραγμών για τους άνδρες ενωμένοι για μια ακόμη φορά στην εξέγερση ενάντια στο Θεό της Βίβλου.
Ο Πύργος της Βαβέλ είναι να ξαναχτιστεί. Μην τους πιστεύετε; Ο Πύργος της Βαβέλ γίνεται ανακατασκευή, με εξαίρεση αυτή τη φορά ο Σατανάς είναι σύγχυση άνδρες, αλλάζοντας όλες τις Γραφές, που εμποδίζουν τους άνδρες από την εύρεση της γνώσης του Θεού.
Ο Σατανάς είναι ο θεός αυτού του κόσμου (δεύτερη Κορινθίους 4:4). Ο Σατανάς ελέγχει τον κόσμο, εν μέρει, μέσω της επιρροής του δαιμονισμένου εωσφορική προσκυνητές, όπως: Μαντάμ Μπλαβάτσκυ, Alice Bailey, Albert Pike, Μπέντζαμιν Κρεμ, και ο Aleister Crowley. Lucis Trust διαδίδει το έργο του Αναληφθέντα Διδάσκαλο= (δηλαδή, ένας δαίμονας δαιμονισμένος), ο οποίος δούλευε μέσω Alice Bailey για 30 χρόνια. Ακριβώς όπως οι Χριστιανοί περιμένουν από την Αγία Γραφή για την πνευματική καθοδήγηση, έτσι δεν αποκρυφιστές κοιτάξουμε τα γραπτά των Luciferians όπως η Alice Bailey για την πνευματική (δαιμονική) καθοδήγηση. Είναι ο Λόγος του Θεού, στίχους ο Διάβολος. Δεν καταλαβαίνετε ο φίλος μου, ο καθένας είναι σκλάβος κάποιου. Εάν δεν θέλετε ένα καλό Θεό να αποφανθεί πάνω σας, τότε θα πρέπει να υποδουλωθεί σε μια σκληρή διαβόλου.

Morphou Neophytos Saint Paisios said that Christ will put an end to the ...

@AnninosCh 2 months ago This text is a text known from the books published by the elder Paisios of the Mountain. Athos, reasons B- spiritual...